Om oss

"It's all in the details" - Står för vårt företag och våra produkter. Alla våra produkter är handgjorda och och genomtänkta in i minsta detalj, vi gör det lilla extra i utrustningen!


Företaget grundades år 2013 och tillverkade från början bara handgjorda smycken efter önskemål. Med tiden har vårt sortiment och efterfrågan spridit sig och numera är vi nischade på hästar och hästsporten! Våra otroligt populära hästbrickor är en stark produkt som vi har jobbat länge med och som har varit med från början. År 2016 släppte vi vår första egna kollektion med bl. a. huvor, benlindor och mycket mer. Och vi kommer fortsätta att komma med nya och häftiga kollektioner! Vårt mål nu är att nå över Sveriges gränser och bli ett starkt varumärke internationellt. 


Vi jobbar väldigt mycket med olika ryttare och hjälper dem i sin satsning. Vi tycker att det är viktigt att som nytänkande företag finnas med och se utvecklingen i hästsporten och detta får vi genom våra teamryttare.

Det är även våra teamryttare som är med och tar fram våra produkter. De är med och testar produkterna från början och för att se hur de funkar i praktiken och är med och utvecklar dem till de allra bästa!